Het lustrum thema: de bekendmaking

Verwoede pogingen werden gedaan. Zo werden ‘Alles of niets’, ‘Onbevangen’ en ‘Onvermijdelijk’ door enkele Skadianen getipt als mogelijke thema’s voor het lustrum toen enkele hints de afgelopen weken verspreid werden. Maar helaas, geen enkeling had het bij het rechte eind. Toch had de moeite u gespaard kunnen blijven…  Want als de heer Veenman nu eens goed zijn e-mails zou hebben gelezen, dan was hem misschien iets opgevallen aan de eerste letters van iedere regel…

Afijn, gelukkig hoeven we hier niet langer geheimzinnig over te doen en kan de Lustrumcommissie u vol trots mededelen dat het thema van het 18e Lustrum der A.R.S.R. “Skadi” LEF is! Onder het mom ‘wie niet waagt, die niet wint’ brengen wij gedurende ons aanstaande lustrumjaar een ode aan de lefgozers en waaghalzen. Een jaar waarin wij laten zien wat de mentaliteit van een Rotterdamse roeier nu écht inhoudt. Vanaf 28 oktober 2017 zullen daarom diverse evenementen en initiatieven plaatsvinden waarmee wij kleur geven aan ons thema. De piekweek van deze lustrumfestiviteiten zal plaatsvinden in juli 2018. Deze week – waarin Skadi het middelpunt van Rotterdam en geheel roeiend Nederlands is -wilt u niet missen!

Bekijk het themabekendmakingsfilmpje hier:

De komende periode zal langzaam meer bekend worden over de vormgeving van het lustrum. Houdt u daarom vooral deze website in de gaten en volg ons op Facebook en Instagram!